Pointerfietsen.nl | The Original Online Dealerstore.

Haagsche Fietsenwinkel B.V. Na jaren lang voor een baas te hebben gewerkt wilde ik toch iets voor mezelf gaan doen. Ik ben jaren bezig geweest met het opbouwen van racefietsen. Toen de mogelijkheid zich voor deed om een eigen winkel te beginnen heb ik deze kans met beide handen aangegrepen. Ik ben een eenmanszaak waarbij service hoog in het vaandel staat, de meeste reparaties zijn dezelfde dag nog klaar tenzij er iets besteld moet worden. Daarnaast zijn wij een van de weinige fietsenmakers in Den Haag die banden plakken. We kunnen ook accu's laten reviseren.

Digitaal oriënteren op je mobiel, gewoon bij je eigen Pointer dealer | Pointer heeft daarom een breed assortiment van actuele fietsen en E-Bikes met een eigentijdse look. Voor ieders smaak en ieders budget is er wel een moderne Pointer fiets of een Pointer E-Bike te vinden. Degelijk gebouwd, met uitstekende onderdelen en accessoires en gegarandeerd goed voor jarenlang fietsplezier.

Tip.
Online een fiets, E-bike kopen of juist een bedrijfsfiets aanschaffen met fiscaal voordeel waarbij je de nota in kunt leveren bij jou eigen werkgever? Informeer bij je werkgever wat er mogelijk is. Er zijn twee mogelijkheden: een bedrijfsfiets
verstrekken aan de werknemer of het geven van een vergoeding zowel compleet of in een gedeelte. De werknemer is dan eigenaar van het product en heeft geen maandbedrag van bijvoorbeeld: 36 m/d. Maar een fiscaal voordeel op de aanschafprijs via zijn of haar eigen werkgever.